Beques i ajuts

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca
Àrees dels ajuts: Beques i ajuts per a estudiants universitaris, Beques i ajuts predoctorals, Beques i ajuts postdoctorals, Ajuts per al personal d'administració i serveis, Suport a la recerca, Suport a la formació.

UPC - Servei de Relacions Internacionals
Informa sobre els diversos ajuts existents per a estudiants de la UPC que vol fer una estada internacional, coordina la convocatòria de programes de mobilitat d'estudiants UPCi fa els pagaments corresponents als estudiants dels ajuts que tramita i justifica davant les diferents administracions/entitats, segons la documentació que ha rebut l'estudiant. També tramita els ajuts Erasmus STA de mobilitat docent per a personal docent de la UPC.

Becas de doctorado
Unitat de la UPC que informa i dona suport a la gestió de beques i ajuts predoctorals i postdoctorals. Beques FPI (Formació de Personal Investigador). Beques FI (Formació d'Investigadors). Beques FPU (Formació de Professorat Universitari). Beques DOCTORAT pròpies de la UPC. Altres beques, premis i convocatòries.

MAEC-AECID Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación
Beques MAEC-AECID. Beques PCI. Lectorats MAEC- AECID. Subvencions de Convocatòria Oberta i Permanent. Subvencions per a la Internacionalització de la Cultura Espanyola. Subvencions de Projectes a ONGD. Subvencions a ONGD per a la realització de Convenis de cooperació pel desenvolupament. Beques de Formació.recerca
tesis
iniciatives
enllaços